top of page

29 år! Tänk att jag..

29 år, jag som fortfarande säger att jag är 27 när folk frågar. Hjärnan ligger lite efter, men några år mer eller mindre haha. Fick äran att vakna upp med frukost på sängen, spansk födelsedagssång och bananpannkakor med ljus i olika färger. En matchalatte, smoothie och Dory, min älskade grannhund i högsta hugg bredvid brickan. Hann knappt öppna båda ögonen innan Catalina sa att hon skulle gå och och packa åt mig. Packa?! Jag tittade ut och såg att det fortfarande var mörkt ute och förstod att klockan inte kunde vara mer än 07:00. "Vi åker om 30 min" sa han och satte en dator i min famn. Videohälsningar för alla kära där hemma och inom någon minut satt jag och grinade med en pannkaksbit i ena handen och Dorys tass i andra.


Dagen spenderades på mitt favoritställe i bergen, ett dagsretreat med morgonyoga, spa, trerätters och massage. "Herregud. Är det såhär det är att fylla 29 år och är han min?" Han andades lugnt och fint in i alla nya yogapositioner och jag var tvungen att tjuvkika i baby-position då jag visste att den var helt ny. Japp, där låg han med benen uppsträckta i luften, helt avslappnad med ögonen slutna. Det fick mig att sjunka in i positionen ännu djupare med ett lätt leende på läpparna.


Så tacksam för allt som finns i mitt liv just nu. För all värme och grattis under dagen. För middagen på kvällen som spenderades med vänner och kärlek. Blev bortskämd till 1000, mer än vad jag någonsin kunnat önska och som en vän sa så fint "detta är du såååå värd".


På natten när vi kom hem tänkte jag på orden och instämde. "Detta är jag så värd". Slöt ögonen och innan huvudet mött kudden somnade överfylld av värme.
2 Comments


Anna Wahlstam
Anna Wahlstam
Jul 02, 2022

Tusen tack för att du delar med dig ❤️Älskar ditt sätt att skriva på och det gör att jag känner längtet efter att uttrycka mig i skrift igen. Inspirerande Inspirerande Inspirerande ❤️🙏🏽

Like
Jonna Oukili
Jonna Oukili
Jul 04, 2022
Replying to

Tack att du delar och skrivandet kan göra så mycket för oss. Både i reflektion och att sätta ord på det som är <3 Ha en fin dag

Like
bottom of page