top of page

Jag börjar skriva igen.

Eller jag skriver egentligen hela tiden, flera gånger om dagen, men inte öppet så att någon ser. Mer som notiser i telefonen, datorn och oändligt med skrivböcker i olika format.


Nu när jag hjälpte mamma att flytta och även lite av mina grejer som var kvar i mitt gamla flickrum stod där en stor grön och dammig kartong längs inne i ett hörn. “Mammaaaa, skrek jag från mitt gamla flickrum med en brun fondvägg och någon crémevit rutig tapet på resterande väggar. Schnyggt! “Vad är det här” varav hon log och bad mig att öppna och ni kan ju gissa.. Böcker. En förbannelse av skrivböcker i alla former. Herregud, vem sparar på allt sånt här frågade jag mig själv, men det kanske är kul. Dock inte lika kul att rubba den stora kartongen som nu står på vinden där den får fortsätta samla damm medan jag fyller på nya skrivböcker här i Spanien.


Så, det kanske inte är så tokigt att börja skriva här och jag kommer inte börja med att sätta press på mig själv det första jag gör. Vi tar det om några veckor när presteraren hos mig kommer in och vill ha ett finger med i spelet. Fram tills dess så kommer jag bjuda på det som min hjärna signalerar till fingrarna att skapa över tangentbordet. Spännande va?! Kan ju komma ut lite vad som helst förstår jag från mina skrivböcker där jag hittar teman allt ifrån vardag, mat, känslor, spänning, inspiration, sex, resor, tankar, filosofi, tantra, företagande, rädslor osv. Jag tänker att det blir en bra blandning.


Hörs snart igen <3

Jonna


4 Comments


Anna Wahlstam
Anna Wahlstam
Jun 13, 2022

Så fint att följa med här ❤

Like
Jonna Oukili
Jonna Oukili
Jun 15, 2022
Replying to

Så fint att ha dig med! <3

Like

Härligt att du är i Spanien! Jag har just flyttat tillbaks till Sverige efter 20 år i Storbritannien, och har börjat en spanskakurs. Kul att få hjärnan att jobba lite annorlunda. Jag har börjat en pilateskurs och hoppas bli lite starkare i kroppen om ett tag. Love and light, Victoria

Like
Jonna Oukili
Jonna Oukili
Jun 13, 2022
Replying to

Åh vad spännande och fint att höra från dig! Spanska är ju otroligt och även pilates. Heja dig!

Like
bottom of page