top of page

Min huvdvårdsrutin


Fått en hel del frågor om min hudvårdsrutin och vill bjuda in dig till den tillsammans med skineome.official och jag har använt deras färska hudvård under en lång tid nu.


För mig behöver det mesta i livet vara enkelt för att det ska bli av och det gäller framförallt rutiner. Min hudvårdsrutin är en riktig favorit och jag använder tre produkter totalt, nedan delar jag mer om min morgonrutin.


Det finns en djungel av produkter på marknaden och något jag alltid kollar noga på är innehåll. Framförallt under tiden som gravid och nu när jag ammar och är så glad att ha funnit dessa fantastiska produkter som inte stör mina hormoner och som min hud älskar!
Jag använder Intense Moisture & Care Trio som jag är otroligt nöjd med!


Alla produkter från Skinome.official är färska och utan tillsatser som stör hudens goda bakterieflora så som konserveringsmedel, parfymer och onödiga tillsatser. Precis som det är viktigt vad jag stoppar i mig, så är det lika viktigt vad jag stoppar på huden. Då huden fungerar som en svamp och suger åt sig allt och sprider vidare det i hela kroppen är det extra viktigt att se till att huden inte belastas med extra gifter som kroppen behöver ta hand om och rensa ut.


Skinome.official har ett hudvårdstest där du kan se vilka produkter som passar dig!

Du hittar det här.


Tycker det är sååå härligt att avsätta tid på morgon och kväll för lite extra boost till mig själv som går snabbt och är okomplicerat! Nedan hittar du min morgonrutin.


Morgonrutin:

  1. Gå upp och tvätta ansiktet

  2. Återfukta ansiktet med hudkräm och serum

  3. Dricka mitt förberedda vatten med honung, äppelcidervinäger och citron

  4. Amma min lilla son och samtidigt dra några varv med en Guasha sten i ansiktet

  5. Checka in några rader i min skrivbok, ibland till några lugna toner i bakgrunden

  6. När Lion ätit klart lägger vi oss i babygymmet och stretchar


Hoppas du finner dina favoriter för huden och boostar lite extra nu när vinterkylan är påväg!

Senaste inlägg

Visa alla

Fyra favoriter - homeopatmedel & cellsalter

SÅ, vad är då homeopatmedel och cellsalter? Homeopatiska medel är läkemedel som ordineras utifrån sjukdom. “Lika bota lika” är ett uttryck som används och är ett grundantagandet för homeopatin. Menas

Comments


bottom of page