top of page

Packar BB väskan till oss och panikar inför bebis.

Sitter här och tittar ner på min…stora mage som är så rund nu att den ligger på mina lår. Vi är 39+3 fulla veckor, vilket innebär att det snart är det dags..!!


Jag tänker att det ska bli sådär dramatiskt där vi sliter med det vi får med i farten, kastar oss in i bilen för att bebisens huvud redan tittar ut innan vi hunnit ut genom dörren. Nu vet jag att det är ca 0,01% chans att det blir just så, men det motiverade mig till att packa BB-väskan och ha allt klart, jag som annars kan göra saker lite i sista sekunden. Liksom när jag gick på hemköp och fyllde en halv korg med snacks då jag tänker att vi kanske flyttar in på BB i veckor och behöver mycket energi. Tror pirret och den underliggande nervositeten börjar bli påtaglig, eller vad säger du??

Många utav er som frågat om jag kan dela min lista, så här kommer den:


BB-väskan Bebis

 • Babynest- se vilken HÄR och barnstol

 • Speciellt gosedjur som vi kan ha i sängen nu som luktar oss

 • Tre ombyten

 • Mössa

 • Strumpor

 • Muslinfilt se vilken HÄR

 • Babysjal

 • Våtservetter

BB-väskan till mig

 • Bekväma kläder

 • Slapp klänning att bara trä på mig

 • Kexchoklad, torkad frukt, bars och snacks

 • Skrivbok

 • Olja

 • Stenar

 • Batteridrivna ljus

 • Bindor

 • Trosor

 • Amnings-Bh

 • Linser och vätska

 • Pyjamas

 • Deo och hudvård

 • Hårborste & Hårsnodd

 • Backgammon


Är det något jag missat tycker du? Eller något som jag inte behöver av ovan?Comments


bottom of page