top of page

Skapa balans genom rörelse & meditation

JAG MÅSTE DELA DETTA MED DIG 🌟


Jag var konstant uppe i mina tankar och hjärnan styrde de flesta beslut. Trots att min kropp sa ifrån i form av smärta i ländryggen från diskbråck, så körde jag på och över mig själv. Tillslut orkade inte kroppen mer och den la av vid 23 års ålder. Då hade jag lyckats dra på mig ett tredje diskbråck och enorm smärta som kom att bli min vardag de kommande 7 åren.

Varken läkare, kiropraktorer, ortopeder kunde inte hjälpa mig.Jag började att jobba med olika mindfulnesstekniker och fick kontakt med kroppen på ett helt annat sätt än vad jag var van vid. Verktyg som gjorde att jag kunde acceptera min nuvarande situation och smärta, samt kom i kontakt med hela mig själv. Började ställa mig själv frågor om hur det kändes i kroppen och själen i diverse övningar och märkte snabbare resultat i min kropp på ett år än mina 7 år innan.


🌟🌟Jag vill såklart dela med mig av mina verktyg och har nu även skapat en onlinekurs “Skapa balans genom rörelse och meditation” där jag delar mina bästa verktyg för att slippa stress, komma i kontakt med kroppen och ha en mer balanserad vardag. Kursen finns hos @wellbration HÄR och plattformen drivs av fantastiska Josefin Dahlberg & Lisa Stenberg.


Du kommer att få:

  • Guidade meditationer, både rörliga och i stillhet

  • Material i video, ljudfil och text där jag går igenom övningar som gör att du kan skifta i känslor, tankar och lättare ta kontroll över din vardag och ditt mående

  • Enkla övningar att applicera i din vardag, både inom mindfulness och NLP

  • En guide att följa i 21 dagar

  • Kunskap och reflekterande övningar inom mindfulness och personlig utveckling som gör att du kan börja coacha och guida dig själv utifrån ditt nuvarande läge


Pris: 599kr och du behåller allt material i 2 år! Tveka inte att skriva till mig vid frågor för att ta reda på om denna kurs är rätt för dig.

Senaste inlägg

Visa alla

Fyra favoriter - homeopatmedel & cellsalter

SÅ, vad är då homeopatmedel och cellsalter? Homeopatiska medel är läkemedel som ordineras utifrån sjukdom. “Lika bota lika” är ett uttryck som används och är ett grundantagandet för homeopatin. Menas

Comments


bottom of page