top of page

Utbildning: Sårbar & kraftfull

Kroppen och själen spritter, men jag är livrädd.


Ett projekt där hela mitt hjärta jobbat de senaste månaderna och finslipat fram denna pärla som jag är så glad att dela med dig.


För fyra år sedan jobbade jag inom en otroligt stressig bransch där prestation var allt. Jag satte mig själv på en hög piedestal där jag ville bli bland de högst presterande inom hela företaget. Jag lyckades med mina mål under flera år och min hjärna skapade en spikrak karriärsbana uppåt. Vad som inte hängde med på samma sätt var min kropp och själ. Jag pressade mig så hårt att min kropp kraschade flera gånger i form av diskbråck.

Kronsik smärta blev min vardag.


Min själ brydde sig tillslut inte längre om karriär, priser och utmärkelser. Jag längtade efter något som var äkta, där jag kunde få vara både sårbar och kraftfull. Jag kunde känna i hela mig att något annat kallade på mig.


Jag började ställa mig själv RÄTT frågor. Vad ville jag innerst inne göra?


Jag visste att jag ville jobba med människor och att få följa människors utveckling väckte en passion hos mig. Utbildning och coaching blev svaret. Jag längtade också efter ett friare liv där jag kunde styra min tid.


Jag utbildade mig inom NLP, mindfulness och holistisk hälsa. Började ta hand om mig kropp och själ på riktigt och började även att forma min dröm.


Nu står jag i drömmen där jag nu släpper min pärla: Sårbar & kraftfull. Jag vill dela mina verktyg som gjorde att jag tog kontroll över mitt liv, mina tankar och min vardag. De kraftfulla verktygen som har gjort all skillnad för mig och de hundratals klienter och deltagare som jag fått följa under dessa år.


Jag har handplockat de bästa delarna enligt mig från NLP som är verktygslådan och kombinerat det med mindfulness för att nå grunden, djupet, känslorna och kroppen. Finslipat och justerat under lång tid och nu är pärlan klar.


Utbildningen är för dig som:

  • Längtar efter att hålla i din sårbarhet i ett öppet space bland andra kvinnor.

  • Vill ta del av verktyg inom hållbara och logiska modeller baserade på NLP (neurolingvisk programmering).

  • Är trött på den kritiska rösten som begränsar din vardag och ditt liv.

  • Vill komma i kontakt med dina innersta mål och drömmar.

  • Längtar efter ett likasinnat community där du får fortsätta utvecklas och känna gemenskap en lång tid framöver.

  • vill frigöra dig från det förflutna, dina rädslor och din inre kritiker.

  • Komma i kontakt med din kropp och själ genom verktyg inom mindfulness.


Tveka inte att höra av dig till mig för att ta reda på om utbildningen är rätt för dig. Skicka en intresseanmälan HÄR så kontaktar jag dig!
Comments


bottom of page