top of page

Välkommen kära mens

Nu vill jag dela med mig om något jag verkligen tänkt på länge och som får min vardag lite enklare, nämligen menstrosor! 🩸 Vart har dem varit hela mitt liv? Vad innebär menstrosor? Hur kan det fungera ens? Vart tar blodet vägen, blir det inte ofräscht? Detta var det första jag tänkte på när jag fick höra om absorberande menstrosor. Nedan delar jag min upplevelse med menstrosor och badtrosor från Comfydence.


Varför menstrosor för mig?

Har länge tänkt på att jag skulle vilja ha en bättre lösning vid mens. Menskopp har inte fungerat för mig och eko tamponger och mensskydd känns inte alltid helt bra, även väldigt dyrt att köpa.


Så många gånger jag även varit obekväm vid min mens och vi har varit osams många gånger, mensen och jag. Speciellt när jag behövt be om en tampong för att den kommit oväntat eller när jag behövt springa och köpa ett par extra trosor påväg till ett möte. Bytt lakan för att den kommit under natten eller bett en vän säga till om jag läcker på stranden osv. En massa olika situationer som jag tror att många kvinnor känner igen sig i.


Fick höra om företaget Comfydence och kom i kontakt med Anna och Linda som startat företaget efter att de själva blivit sålda på denna typ av produkt. Så sålda att de utvecklade en egen serie trosor som funkar för mens, inkontinens, flytningar & svett. Menstrosor i olika modeller och även badtrosor med inbyggt mensskydd. Nu när jag vet att mensen kommer om någon dag använder jag deras menstrosor. Även under natten och tycker det är så skönt att slippa alla skydd, men de bästa är deras badtrosor, ni vet, jag som bor i vattnet här i Spanien 10 månader/ år hahah. Badtrosorna har alltså inbyggt skydd och håller tätt utan några extra skydd som tampong eller menskopp vid bad.


Hur funkar det?

Nedan ser du den rosa bilden som beskriver trosans uppbyggnad. Trosan absorberar alltså upp blodet eller läckaget och under min andra dag vid mensen hade jag trosan på under fyra timmar och upplevde inte att det kändes fuktigt, kladdigt eller någon lukt alls. Du kan ha trosan upp till 24h, självklart beroende på hur mycket du blöder och vad du själv känner dig bekväm med.


Det som också är väldigt bra är att Comfydence erbjuder en Prova-på-garanti i 60 dagar! Alltså inget att förlora, så kan varmt rekommendera att testa för att slippa köpa alla möjliga skydd varje månad och oroa dig för läckage! 🩸Läs mer och se alla Comfydence menstrosor här: MENSTROSOR – Comfydence.

I samarbete så har du även fri frakt med koden ”Holisticjonna”, upp till 15% vid köp av fler och 60-dagars prova på garanti.


Hoppas du hittar dina favoriter!

Senaste inlägg

Visa alla

Fyra favoriter - homeopatmedel & cellsalter

SÅ, vad är då homeopatmedel och cellsalter? Homeopatiska medel är läkemedel som ordineras utifrån sjukdom. “Lika bota lika” är ett uttryck som används och är ett grundantagandet för homeopatin. Menas

Kommentare


bottom of page