top of page

VAD ÄR NLP?

NLP Business coach. Vad innebär NLP?


NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering) - är ett begrepp som handlar om personlig utveckling och förändring.

Det jag fastnade för inom NLP var att kunna utbilda större grupper inom bla hållbar förändring, mindset, tillstånd och beteenden, men främst att få med mig kunskapen för mig själv och mina klienter. Idag har jag verktyg för att kunna vägleda på ett djupare plan och jobba med allt ifrån trauman, rädslor, tillstånd, beteende och hur dem är kopplade till vårt undermedvetna. Hur vi kan nå det verkliga grundproblemet och jobba med hela vår enhet, kroppen, hjärnan och själen för att nå passion, mål och drömmar.

Vad händer när vi kombinerar det bästa av tre världar, det logiska, det emotionella och samtidigt förankrar det i kroppen?


För mig hände Spanien.

Jag kände att jag inte var sann mot min omgivning, mot min pojkvän och främst mot mig själv. Kände mig ofta rädd och att det jag gjorde inte var meningsfullt, trots fantastisk respons. När jag började ställa mig frågor som ovan insåg jag att det fanns en hel del att jobba på när det kom till min självkänsla. Lika trygg som jag var i mitt förhållande ville jag vara i mig själv. Ensam.


Tack vare att jag började bli medveten om vart jag var och vart jag ville. Medveten om vem jag ville vara för att vara i mitt autentiska jag. Så otroligt tacksam för min pågående NLP-utbildning! Min NLP ledde mig till några månader i Spanien själv, som ledde till att min älskade kom ner och hela vårt liv kastades om till att jag sålde min lägenhet i Sverige och flyttat hit permanent 🌟bottom of page