top of page

Frukt och gröntmarknad i Spanien - när och hur?

Många utav er har frågat om den ekologiska fruktmarknaden som jag är på varje vecka. Det är en otrolig frukt och grönt marknad som flyttar runt mellan Malaga och Marbella två gånger i veckan och är på olika platser varje vecka, se schema nedan


Jordigt, buckligt, snett, perfekt fel. Närproducerat. Ekologiskt. Obesprutat.

Smakerna, dofterna och KÄNSLAN! Den kommer som bäst när du äter det som finns runt dig. I säsong. Jag vill därför tipsa dig som bor i Marbella/Malaga att åka till denna marknad som flyttar runt varje helg och nedan finner du schema.


Kroppen jublar, liksom jag när vi får strosa runt på dessa marknader och plocka på oss de färska och gröna. ”Vill du ha en stor låda igen” frågar mannen med ett stort leende på läpparna när han ser mig. ”POR SU PUESTO” säger jag och skrattar medan jag plockar ner 4kg solkyssta tomater. Hoppas det räcker för veckan! 🤗 Kika på schemat och gör detsamma!
Comentários


bottom of page