top of page

INKÖPSLISTA inför bebis


INKÖPSLISTA


Här har jag samlat in alla era svar och gjort en liten summering av vad jag tänker vi ska införskaffa inför bebis. Kanske är jag oansvarlig enligt skaparen av appen “Baby and me” och “libero”, men detta känns bra.


 • Amningsinlägg

 • Amningsbh

 • Amningskudde

 • Blöjor

 • Bärsele

 • Skötväska

 • Barnvagn

 • Man kan smörja in rodnad som röd rumpa med bröstmjölk, så kan man då skippa någon olja? Tolkar det så av era svar.

 • Babynest

 • Lite kläder

 • Nässug/snorsug

 • Bilstol


Många har även skrivit “Babysitter” och vet inte om det är en super- high tech sak, eller om det är en barnpassare. Oavsett så har vi massor av det sistnämnda, därav vi åker till Sverige. Så tacksam att ha så mycket hjälp av familj och vänner hemma och ett självklart val att flytta hem och vara nära alla kära.


Så skönt att många av er har en så avslappnad inställning och säger att jag bara ska köpa in det allra viktigaste och sen komplettera i efterhand. Bekräftar att mitt tankesätt kommer klara de första veckorna som mammi.


Så vad säger du, är det något jag missat?


Comments


bottom of page