top of page

MIN SMÄRTRESA

Min resa från kronsik smärta till smärtfri. Min resa med ryggskott, diskbråck, mediciner, kronisk smärta och rehabilitering.

"Vi kan inte hjälpa dig"

Jag hörde orden eka i huvudet när jag ännu en gång släpade mina fötter ut genom sjukhusdörrarna med tårarna rinnandes. Vet inte om jag grät för den enorma smärtan, för att dem såg mig som ett hopplöst fall eller för att jag såg hoppet efter flera intensiva smärtår glida mellan mina fingrar.


Hur mitt liv vände på ett marklyft. När jag fick mitt andra diskbråck var jag 23 år gammal och bodde på Cypern. Tunga marklyft var inget min rygg ville och PANG sa det. Där började min andra mardrömsrunda som kom att hålla i sig i flera år. Efter att ha besökt diverse specialister fick jag åka hem till Sverige för utredning där de hittade två spruckna diskar och diskbuktningar. Detta resulterade i enorm smärta konstant som bröt ner mig. Även mängder av mediciner, morfin och allt vad läkarna skrev ut för att dämpa smärtan. Inget hjälpte. Man stirrade sig blint på ländryggen och min långsamma läkning. Jag blev runtskickad till ett 15-20-tal specialister, där svaret alltid blev tyvärr. När jag blev erbjuden operation åkte jag till Indien i hopp om att träffa en guru. Gurun hittades, men det är en annan historia. Det jag fick med från Indien var bla mindfulness, tantra, healing, avslappning och naturmedicin. Ett nytt intresse växte fram och förståelse för min kropp på ett djupare plan. HOLISTISK HÄLSA.


Min räddning och ny riktning i livet. Väl hemma träffade jag en holistisk hälsocoach där vi började jobba med hela mig. Jag började förstå hur kroppen hänger samman och hur jag själv kan påverka mitt mående. Jag blev bättre på sex månader jämfört med mina år innan och började då läsa till Holistisk hälso- och livsstilsterapeut. En utbildning som inte bara gav min en frisk kropp och förståelse på djupet, utan ledde till att jag sa upp mig, startade företag och jobbar själv som holistisk hälsocoach på heltid idag.


Smärtrecept och helhetstänk. Nyckeln för mig blev att se till hela kroppen och inte bara stirra mig blind på smärtan i ländryggen. Hur mår mina njurar, tarmar, lever, sinne, själ osv? Jag behövde hjälp utifrån för att förstå detta. Rätt hjälp och för mig var en holistisk hälsocoach min nyckel. Det jag gör idag vid smärta är nedan i den mån jag kan:


Mitt smärtrecept

🔸MAGNESIUM + cellsalter 🔸Antiinflammatorisk kost 🔸Rörelse i bästa mån, hellre korta och regelbundna promenader än en lång 🔸Meditation för kroppskännedom 🔸Skrivblock och tacksamhetsdagbok 🔸Självkärlek 🔸Vägledning eller en coach


Sååå. Nu när du läst hela vägen hit, vad tar du med dig? Är du nyfiken på utbildningen jag gått så tveka inte att höra av dig för jag berättar mer än gärna mer!
Senaste inlägg

Visa alla

Fyra favoriter - homeopatmedel & cellsalter

SÅ, vad är då homeopatmedel och cellsalter? Homeopatiska medel är läkemedel som ordineras utifrån sjukdom. “Lika bota lika” är ett uttryck som används och är ett grundantagandet för homeopatin. Menas

Comments


bottom of page