top of page

1,2,3 KNIP..!

Gör jag rätt nu? Är det så här det ska kännas? KNIP!! Håll, håll och lite till..nej där släppte jag för tidigt igen.


Dessa knipövningar… jag tycker det är så svårt! Är i vecka 35 och tycker fortfarande att det är svårt. Jag kniper lite här och var, när jag kommer på det. Fan vad jag är dålig på det. Förlåt kroppen, men jag tycker det är svårt att få kontakt och blir lätt uttråkad. Meditation och allt det där går bra, men jag har ju övat på det i snart 10 år. Är det för sent att börja knipa regelbundet om 10 år? Ja, det är det nog.


Jag går Karin Björkegrens kurs Knip och Release där hon tydligt instruerar hur man gör, så tydligt att varenda människa förstår och ändå slarvar jag. Nu kan jag ju knipa i skrivande stund. 1, 2, 3 knip...

Äsch. Gör fler sen.

Kan man knipa så, 3 gånger här och var 5 gånger om dagen. Då är det ju hela 15 knip som barnmorskan sa var bra MINST dagligen. Minst..Kniper du eller har du gjort för att stärka bäckenbotten och vad är din erfarenhet av det?


Hur lång tid tar det att få till detta?


Comments


bottom of page