Denna FANTASTISKA auberginegrytan kastade jag ihop och det blev sååå gott att jag bara måste dela för den var så ENKEL!

Du behöver
4 personer
1 aubergine
1 stor röd paprika
1 gul lök
1 msk curry
1/2 msk gurkmeja
1/2 tsk mald koriander (krydda)
2 dl ekologisk kokosmjölk
5 tomater
1/2 msk masala (köpt min blandning i Indien)
1/2 tsk chili (älskar stark chili och köpt i Thailand)
2 vitlöksklyftor
1/2 dl ekologiska gula russin
Salt och peppar
Gör såhär
Hacka löken och vitlök och bryn på medelvärme. Hacka även auberginen, tomaterna och paprikan i tärningar och lägg i när löken fått lite färg. Jag steker oftast i kokosolja och med smak denna gång. Tillsätt 1 dl vatten och låt puttra tillsammans med alla kryddor.
När både paprikan och auberginen börjar bli lite mjukare tillsätt kokosmjölken och russin och låt puttra på svag värme ytterligare 5 min.
Servera med qinoua eller svartris! Njut!