KRISPIG BLOMKÅLSPIZZA - missa inte denna! 🤤
Degen:
1 kg blomkål
2 ägg
1 tsk salt
4 msk mandelmjöl
Toppings:
Röd lök
Grönkål
Champinjoner
Parmesan
Tomatsås
Gör såhär
Hacka blomkålen grovt och mixa till ett ris.
Krama ur blomkålen ordentligt, 2-3 gånger för att bli av med vätskan. Vi vill ha en krispig pizza.
Platta ut till valfri size och grädda botten på 225 grader i ca 10-15 min.
Ta ut och toppa och grädda ytterligare ca 10 min.
NJUT! ✨
![](https://static.wixstatic.com/media/baa379_744de581e9ba44eb8c4f13e66a671919~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/baa379_744de581e9ba44eb8c4f13e66a671919~mv2.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/baa379_4ba5626b8d8e47ef989a3e56f5fbe31e~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/baa379_4ba5626b8d8e47ef989a3e56f5fbe31e~mv2.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/baa379_5a6780d650c24c269b3cedb2ddfb6e56~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_196,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/baa379_5a6780d650c24c269b3cedb2ddfb6e56~mv2.jpg)