Kladdig. Kall. HIMMELSK. Glutenfri och sockerfri som alltid. Raw och apelsinchokladig. VOILĂ đđŒ
Botten:
2 dl fiberhavregryn eller helt glutenfria
1 dl cashewnötter (blötlÀgg 4h)
2 msk kokosolja
2 msk vatten
1/2 tsk salt
4 dadlar
1 krm kardemumma
Mixa botten i en matberedare. Smörj en form med kokosolja och tryck ut degen.
laddkakslagret med apelsin
3 dl blötlagda valnötter (minst 4h)
6 msk kakao
1/2 tsk salt
12 st dadlar
3 msk kokosolja
3 dl mandelmjöl
1 dl vatten
1 tsk apelsinsaft frÄn fÀrsk apelsin
1 1/2 riven ekologisk apelsin (skalet endast)
Mixa i en matberedare till en slÀt smet. Bred ut i formen över botten och kör in i frysen, minst 2h.
Vid servering, toppa med lite krossade mandlar och apelsin đđż
Comments