top of page

REISHIDRINK + vad är reishi?

Vad tusan är Reishi för något? Och vad är det bra för? Nyfiken? Läs vidare!


"Jonna, från och med idag ska du börja inta Reishi regelbundet. Det kommer att gör att du stöttar ditt inre, dina njurar och din energi." Detta var vad min coach sa till mig under vår senaste session. Tycker det är så häftigt hur vi kan inta olika superfoods, som Reishi är och stötta kroppen på så vis. Såklart så har jag experimenterat med detta nu! Vad är Reishi? Reishi är en ätbar svamp, kallas även för "medicinsk svamp" då den har använts för sin läkande förmåga i tusentals år. På svenska kallas den för lackticka och växer på stubbar och rötter hos lövträd, du kan hitta Reishi på de flesta kontinenter, även i Sverige (dock ganska sällsynt att hitta). Vad är den bra för?

✨ Reishi är en adoptogenväxt, det vill säga en växt som har en stor inverkan när det kommer till kroppens motståndskraft mot olika typer av stressfaktorer. ✨ Stärker ditt immunförsvar ✨ Kan minska stress & ångest ✨ Minskar trötthet och förbättrar sömnen ..och SÅ MYCKET MER!

Sugen på att testa den magiska svamp? I got you! RECEPT

Hade jag fått denna på en restaurang hade jag blivit SÅÅ nöjd! Vad är det i?? Ja, det är ett väldigt bra betyg och en dag mina vänner, då kanske ni kan dricka denna på mitt café, men så länge får ni göra den själva. Denna charmören döper vi till REISHISHAKEN:

Mixa till 2 glas

1 1/2 msk kakaopulver 1 1/2 tsk reishipulver 1 banan 4 dl havremjölk 1 msk chiafrön 1 msk kokosolja is

Senaste inlägg

Visa alla

Fyra favoriter - homeopatmedel & cellsalter

SÅ, vad är då homeopatmedel och cellsalter? Homeopatiska medel är läkemedel som ordineras utifrån sjukdom. “Lika bota lika” är ett uttryck som används och är ett grundantagandet för homeopatin. Menas

Comments


bottom of page