FROZEN. RAW. CHOKLAD. KLADDIGT. GLUTENFRITT OCH SOCKERFRITT som alltid đ
Du behöver
3 dl blötlagda valnötter (minst 4h)
8 msk kakao
1 1/2 tsk havssalt
16 st dadlar
4 msk kokosolja
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
1 1/2 dl vatten
Gör sÄhÀr
Mixa allt i en matberedare till en slĂ€t smet. Bred ut i en form och kör in i frysen, minst 2h. Ta ut och toppa med apelsinvalnötskrokantđđŒđ
(Bryn valfri mÀngd valnötter pÄ lÄg vÀrme i kokosolja, riv pÄ lite apelsinskal och nÀr de börjar fÄ lite fÀrg lÀgger du i 1/2 dl kokos. Rör om och servera.
Segt. Kladdigt. Kallt. SVINGOTT đđŒââïž
Comments