top of page

NEKTARINPAJ

NEKTARINPAJ. Det har du aldrig ätit, inte jag heller innan, men OOH så gott! ⁣



Till 4-6 personer ⁣

Du behöver

200 gr mandlar (blötlägger alltid i ca 6-8h innan användning). ⁣

10-12 st dadlar ⁣

2 dl fiberhavre ⁣

3 msk kokosolja ⁣

1/2 tsk salt ⁣

1 krm kardemumma ⁣

1 krm kanel⁣

4 nektariner ⁣

Gör såhär

Mixa mandlar, dadlar, kokosolja och salt, kanel och kardemumma. Blanda sedan ihop med fiberhavre. ⁣

Skiva nektarinerna i tunna skivor. Smörj en pajform med kokosolja och täck hela botten med nektariner. Sprinkla över med lite kanel och kardemumma. ⁣

Sprid ut blandningen så att det täcker nektarinerna och grädda i ugnen i ca 25 min på 175 grader. ⁣

Servera med fryst mixad banan (blir som glass) 🤸🏽🤤🥧⁣

Comments


bottom of page