top of page

Boktips för sommaren

Som jag delade här om veckan på Instagram så älskar att ställa mig själv frågorna: ⁠

Hur mår jag just idag? ⁠

Vad längtar kroppen och själen efter? Idag. ⁠

Vad skulle göra att den här dagen blev så bra som möjligt?


Just nu är det mycket fokus på att varva ner och låta kroppen vara spontan. Läsningen har fått ta form på morgonen på balkongen, oftast med ett glas juice bredvid mig. Har jag precis börjat läsa "Släpp dig själv fri" av Josefine Bengtsson och är redan uppslukad!

Nedan följer en lista på några utav mina favoritböcker:


Romaner

Jag ger dig solen

Livet efter dig

Öppnad i händelse av min död

Girl on the train

Lion

Fyren mellan haven

Där kräftorna sjunger

De sju systrarna-serien

Små eldar överallt


Tänkvärda böcker

Tisdagarna med Morris

The power of now

Born to run

Jag kan ha fel

I kroppen min

Munken som sålde sin ferrari

Vem gråter vid din grav

Hälsa på recept

Det är något som inte stämmer

Life vision-konsten att leva

Kring denna kropp

Womens who runs with the wolf

Anatomy of the spirit av Caroline Myss

The universe has your back


Vad är väl bättre än att svepas med i en riktigt bra bok och bara låta timmarna segla förbi i solen?! Kanske hittar du en ny kärlek bland någon utav dessa. Önskar dig en fin sommar så kommer jag checka in här emellanåt när bebis sover <3


Senaste inlägg

Visa alla

Fyra favoriter - homeopatmedel & cellsalter

SÅ, vad är då homeopatmedel och cellsalter? Homeopatiska medel är läkemedel som ordineras utifrån sjukdom. “Lika bota lika” är ett uttryck som används och är ett grundantagandet för homeopatin. Menas

Comments


bottom of page